gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Várlak...

2018. március 30. - BartiMagdolna

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Várlak... #marketing #oktatás #kommunikáció #vizuális #látszol #bartimagdolna #bloghu #kép #grafika #termék #brand #kkv #vállalkozás #vállalatikommunikáció

Barti Magdolna (Látszol) (@barti_magdolna) által megosztott bejegyzés,

 

Néhány napja gondolkodóba estem. Arra keresem a választ magamban, hogy pontosan hogyan is segíthetnék így általánosságokban. Ha valaki konkrét példát hoz, arra személyre szabottan lehet válaszolni. Ha viszont hozok egy általános példát, ha valaki csak egyszerűen lemásolja azt, csak az X helyére beírja a saját Y-ját, attól az még egyáltalán nem biztos, hogy működni fog. Vagy ha működik is, elég iskolaszagúra sikeredhet a próbálkozás.

Fontos, hogy saját bőrén szerezzen tapasztalatokat az ember. Mert ekkor érti meg igazán, akkor jegyzi meg, érzi át a lényegét, és így válhat gyakorlattá és rutinná.

Az ez előtti bejegyzésemben felhasznált képem. Nézd meg, kérlek, ha nem láttad. Séta közben készült. Képes vagyok sokszor órákon keresztül gyalogolni A-ból B-be mellőzve a közlekedési eszközöket. Erre szükségem van, az alkotási folyamathoz.Szóval, az a kép. Megnézted? Egy pillanat töredéke volt arra, hogy elkészítsem. Annyi szerencsém volt, hogy a gép a kezemben volt és nem a táskájában.

Egy pillanattöredék, de... megelőzte több mint 25 év, ami alatt sokféle módon foglalkoztam már képekkel. Megelőzte, ezzel a géppel, már kb. 15 ezer db fotó készítése. Séta közben egy felröppenő varjú fejére, testére fókuszálva, akinek mozognak a szárnyai. És még megelőzte közel 30 évnyi koncentrációs gyakorlás, ami ahhoz a tudatállapothoz segített, hogy ezt észrevegyem. A felröppenő varjút egy emberektől zajos rakpart mellett, tőlem 25-30 méter távolságra.

Érted?

Azt mégsem mondhatom, hogy most menj és gyere vissza 10-20-30 év múlva, és akkor adok egy gépet a kezedbe és egy fotót készíthetsz! És ha sikerült, átmentél a vizsgán!

Szóval, gondolkodom. Talán, egy rövid feladatsor lesz belőle. Csak a játék kedvéért. Semmi kötelezettséggel. Én szívesen megbeszélném végig a folyamatot és az eredményt is, mondjuk 5 fővel. Így online. Csak a játék kedvéért és, hogy gondolkodjunk képekben! 2018. Április 6. reggel 8-ig él az ajánlat.

Ha érdekelne egy ilyen a Facebookon jelezd! Fotók, képek, szövegek összképe.

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr7413791442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása