gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Már csak egy ugrás és ...

2018. szeptember 27. - BartiMagdolna

41303005_679946245712400_1123621611089968197_n.jpg_640x640

Amikor eljön az ideje, hogy Te és a körülmények is készen állnak az indulásra és már csak egy ugrás és ...

Nos, ilyen nincs, hogy minden tökéletesen készen álljon. Valahol mindig van egy "de".

Mikor elkezdtem írni ezt a blogot, valamikor 2018 március elején egész más elképzelésem volt az alakulásáról. Azóta sok minden történt. Ezalatt a fél év alatt a bloggal kapcsolatban voltak pozitív visszajelzések, amikért nagyon hálás vagyok. De voltak negatív vélemények is. Volt olyan ember, aki minden személyes találkozásnál csak destruktív véleményt tudott formálni, de azt mindig megtette. Ezeknél mindig azt gondoltam, hogy ... vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy toll a fülébe. De meg lett ezeknek is a pozitív vonzata.

Most már valamivel több, mint hat hónap után, látom, hogy mennyit tanultam (szinte roham tempóban) és még mennyit kell, és remélem, aki olvassa a blogot, az is talált magának érdekes dolgot. Bízom, benne, hogy ez ezután sem fog változni. Rengeteg tervem van még, amit egyelőre titokban tartanék. Lassan úgyis kiderül.

Igazándiból sok mindent írhatnék még ebbe a posztba, és sorra jutnak eszembe a mondatok, de a legfontosabb mégis csak ez az egy a sok közül:

Köszönöm, hogy itt vagy, olvasol és követed a tartalmaimat! Nagyon szépen köszönöm!

 --------------------

A LÁTSZOL Facebook oldalán találsz még érdekes dolgokat. Másoktól hozott példákat.

Nézd meg:  Látszol Facebook

És az Instagramon is: Látszol Csak a több kép miatt.

Gondolkodj képekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr8014262163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása