gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

A természet lassan visszaveszi, ami az övé...

2018. november 08. - BartiMagdolna

43553463_1830860837012125_6770490403205777965_n.jpg_640x640

Talán láttad, hogy néhány napja Történeteket is megosztok az Instagramon. A tegnapiban éppen ez a stég szerepelt, ami a Balatonban, Fonyódtól nem messze áll.De mikor látod ezt a képet az jut eszedbe, hogy: "Jaj, úgy élvezem én a strandot..." és, hogy milyen jó volt az a buli Siófokon?A képnek színei, fényei, árnyékai vannak. Ettől van hangulata. Ez sugall valamilyen érzetet. Ehhez ad még hozzá a főtéma - adott esetben a stég - elhelyezkedése, nézete, kinézete. Ezek együtt adják az első benyomást, ha erre, vagy ehhez még szöveget is írok, a hatást együtt kell elérniük. Ha nincsenek összhangban egymással, az üzenettel, a céllal, amiért készülnek a mondanivaló zavaros lesz. Értelmét veszti....

Ha érdekel a sorozat többi darabja, gyere nézd meg az Instán. Ugyanaz a hangulat, ugyanaz a stílus, csak a "termék"... akarom mondani a stég más.

Gondolkodj képekben!

----

A LÁTSZOL Facebook oldalán találsz még érdekes dolgokat.

Nézd meg:  Látszol Facebook (Kattints)

És az Instagramon is: Látszol (Kattints) Csak a több kép miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr5714355967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása