gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Mert játszani jó!

akár karácsonykor is

2018. december 13. - BartiMagdolna

20181211_121212.jpg

20181211_121314.jpg

A látszat ellenére ez sem reklám. Ez egy társasjáték, ami itthon van a szekrényben a többi között, és időnként elővesszük ezt is.

Ennek a cégnek a játékait már több éve nézegetjük a játéküzletben. Ezt két éve vásároltuk karácsonyra. 8 pluszos játéknak írják, de mi már hamarabb kinőttük sajnos, és mivel ez a kis méretű tábla, ketten játszva kicsit unalmas lesz rövid időn belül. Hárman játszva már sokkal izgalmasabb. Négy személlyel meg már (2-4 személynek ajánlják), szerintem kevés a hely, a lehetőség ekkora táblán.

A dobozban, ami nagyon igényesen van megcsinálva, találunk egy fatáblát, négy bábut, falakat (ez utóbbi kettő egy közös kis zsákban) és egy kis szabálykönyvet  Nagyon jól néz ki az egész.

De én nem is ezért kezdtem róla írni. Hanem azért, mert legutóbb, amikor elővettük, hamar elmúlt a lelkesedésünk, és új szabályokat sem volt kedvünk most kitalálni, ezért egész más szórakozásba fogtunk. Ugye, ugye, a social média hatása? Szóval, smilekat találtunk ki. Ugyanazok az elemek, minimális mennyiségben, minimális változtatással. Mind egy picit más, egy picit más hatással. Izgalmas volt. Elég sokat sikerült kitalálnunk rövid idő alatt.

 

zaro.jpg

 

Neked mennyi sikerülne?

Egyébként szívből ajánlom ezt a játékot akár karácsonyra is. És ha már simán megy, találjatok ki új szabályokat hozzá!

Jó szórakozást kívánok!

20181211_122137.jpg

 

Gondolkodj képekben!

 Gyere és kövesd az Instagram oldalamat is: Látszol Intagram

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr6914471738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása