gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Így neveld a sárkányodat - Hazatérés

2019. november 18. - BartiMagdolna

Most már teljesen biztos, hogy az Így neveld a sárkányodat szereplői visszatérnek. Itt, a legutóbbi rész után írtam arról, hogy szerintem lesz még folytatás. Igaz, hogy én nem pont erre gondoltam, de ki tudja, mi lesz még?

Szóval, most visszatérnek egy rövid 30 perces ünnepi kiadás erejéig. A történet alapja az, hogy az új generáció már nem emlékszik a sárkányokra, ezért egy nagy ünnepséget szerveznek, hogy a sárkányok és az emberek kötődése örökre emlékezetes maradjon.

https_www_dreamworks_com_storage_cms-uploads_httydh-poster.jpg

A DreamWorks egy külön oldalt is készített erre az alkalomra: Homecoming

Azért lássuk be azt is, hogy ez nem egy hirtelen, egyik pillanatról a másikra megszülető dolog. Utalások voltak rá eddig is: 

„...

„ Ezért szeretnénk visszahozni a Snoggletog Pageant-t! ... Tehát azt gondoltuk, szeretnénk visszahozni a Snoggletog Pageant-t. [SRC] ”  - Jay Baruchel  2019. február 12-én Jay Baruchel említettee az Instagram-történeteiben az ünnepnapok első ötletét. A hangkabinban egy nyolc másodperces klip szerepelt, amely sorokat rögzített egy Snoggletog Pageantról .

A 2019. júniusbeli Annecy filmfesztiválon DeBlois megerősítette, hogy a rajongók részvételével ünnepi ünnepség érkezik. Később egy interjúban megemlíti. Az interjú francia nyelven zajlott, de az angol fordítás " Az ünnepi idõszak esetleges külön epizódján kívül - tudomásom szerint - nincs más fejlesztés alatt álló projekt ". [3]

Richard Hamilton július 21-én egy tweetben elismerte a különlegességet, mondván, hogy " bármi lehetséges ". [4]

Szeptember 8 körül a Universal Pictures elküldte a speciális cím címlapját, logóval és összefoglalóval együtt PDF formátumban. [5]

Ugyanebben az időben az európai hivatalos Playmobil weboldalak engedéllyel rendelkező játékot mutattak be, amely kíséri a különleges játékot. Jellemzője a Zephyr , a Nuffink és a havas háttérű éjszakai fények . [6]

Szeptember 21-én az Best Buy amerikai elektronikai kiskereskedelmi vállalat egy Homecoming DVD-t jegyzett be, amelyet 2019. december 3-án jelentettek meg. [7]

Október 8-án körül a speciális könyv formájában felbukkantak a Target.com és az Amazon oldalakon, amelyeket egy hónappal a DVD elõtt jelentek meg.

Október 11-én a DreamWorks hivatalosan bejelentette a december 3-i különleges és dátum időpontját, hivatalos poszterrel, néhány fotóval a DVD-ről és a borítóról.

Október 15-én a DreamWorks elindította a különleges hivatalos weboldalt ."

(Az adatok forrása ez a gyűjtőoldal)

És akkor végül az előzetes :-)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DreamWorks (@dreamworks) által megosztott bejegyzés,

 -------

ÚJ VÁLTOZÁS!!! 

Elindult az új honlapom itt: Barti Magdolna, ami annyiban érinti az itteni blogot, hogy a szakmaibb jellegű bejegyzéseket ezentúl ott fogom írni, míg ezen az oldalon maradnak az érdekességek és az élmények.

-------

És...

Gondolkodj képekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr2915308466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása