gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Sóskút és környéke

2019. október 29. - BartiMagdolna

A hétvégén Sóskúton és környékén kirándultunk. Tulajdonképpen három helyet néztünk meg, az első Sóskúton a Kálvária domb és annak az oldalában egy bányászat eredményeképp ott maradt sziklatömbös lyuk a falban. A  másik körülbelül ezzel szemben az út túloldalán egy elhagyott kisméretű kőbányában. Majd a végén felmásztunk a  Nyakaskő egyik oldalánál, ott át a másikra és a következő sziklára és a Száz lépcsőn le. Na, ez utóbbi meredek volt. :) Erről hoztam képes beszámolót.

Kálvária

Elhagyott kőbánya

Nyakaskő

-------

Még egy ÚJ VÁLTOZÁST meg kell osztanom. Elindult az új honlapom itt: Barti Magdolna, ami annyiban érinti az itteni blogot, hogy a szakmaibb jellegű bejegyzéseket ezentúl ott fogom írni, míg ezen az oldalon maradnak az érdekességek és az élmények.

-------

És...

Gondolkodj képekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr6615269746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása