gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Kapolcs, ahogy nem sokan látják

2019. szeptember 23. - BartiMagdolna

Kapolcsot és környékét legtöbben a Művészetek Völgyével kötik össze és talán nem is jut eszükbe, hogy máskor milyen is lehet ez a kis falu.

k_1.jpg

Mi még augusztus utolsó hetében jártunk ott valamikor, egy barlangot és a Királykövet keresve. A barlanghoz vezető jelzést nem találtuk meg. De a Királykőhöz felsétáltunk, előbb a sárga csíkot követve, majd áttérve a sárga háromszögre.(Itt találsz egy rövid leírást a Királykőről és Kapolcsról.)

Minden csendes volt, semmi sem mozdult. Mintha a nagy nyüzsgés után visszazárult volna elvarázsolt mesedobozába az újabb megmérettetésig. 4 vagy 5 emberrel találkoztunk és 3 autót láttunk összesen. Csak a helyi kutyák kezdtek hangos ugatásba jöttünkre.

És távozásunkkor az út zavartalanul hagyta, hogy elmenjünk.

k_18.jpg

-------

És...

Gondolkodj képekben!

Gyere és kövesd az Instagram oldalamat is: Barti Magdolna (Látszol) Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr6515138798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása