gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Mert mindig lehet felfelé...

2018. március 31. - BartiMagdolna

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mert mindig lehet felfelé... #marketing #oktatás #kommunikáció #vizuális #látszol #bartimagdolna #bloghu #kép #grafika #termék #brand #kkv #vállalkozás #vállalatikommunikáció

Barti Magdolna (Látszol) (@barti_magdolna) által megosztott bejegyzés,

Szeretek tanulni. Mindig új dolgokat felfedezni. Mert ez megmozgat, feltölt, új tapasztalatokat gyűjtök általuk. Ezért szeretek olyan emberek között lenni, olyan emberekkel találkozni, akiktől tudok tanulni. Sok ilyen ember van.

A következő bejegyzés, ha minden igaz, egy új sorozat első része lesz itt a blogon, aminek a címe: 1 portrékép, 5 kérdés lesz

Mert mindig lehet felfelé...

-----------------------------------

Egy megjegyzés a fenti tájfotóval kapcsolatban, csak a gondolkodás kedvéért.

Ez egy kicsi kivágott része a teljes fotónak. A Pilisben készítettem egy kirándulás során. Az eredeti képen sokkal több látszik a sziklafalból, és az égből is vágtam le. Miért így lett? Némi pszichológia. Ha a sziklából mutatok jóval többet, a nehézséget, a küzdelmet, a további fáradalmakra teszem a hangsúlyt. Ha csak az eget mutatom, nem látszik a valós világ, nincs kapaszkodó, nincs kiindulópont. Nincs hely, ahonnan el lehet rugaszkodni. Így viszont, a nézőpontból, a kevés kemény sziklából és a felette lévő sok égből látszik a lehetőség, az esély. Gondoltad volna?

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr713792016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása