gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Messe (Frankfurt, München) néhány képben

2018. szeptember 24. - BartiMagdolna

torony.jpg

 Messe. Két vásáron dolgoztam dekoros-grafikusként szeptember elején. Az egyik Frankfurtban egy autómechanikai, a másik Münchenben az Iba volt. Ez utóbbin tésztagyártó, -készítő (kenyér, pizza, perec, stb.) gépek, gyártósorok és díszítők, kiegészítők (csokireszelék, kávé, tea, tortadíszítő ez meg az és hasonlók) voltak kiállítva.

Csináltam néhány képet (most így utólag visszanézve tényleg csak néhányat), azt is többnyire az müncheni kiállításon, mert ott kevésbé volt hajtás. 

 Szóval, a néhány fotó mellé, néhány gondolat is.

A poszt első képét a Messe épületének tetején, a parkolóból készítettem. Frankfurt. Üveg, beton, tornyok minden mennyiségben, némi zölddel. Az üveg és beton számtalan kombinációja és variációja. Elég látványos volt a tetőről nézve, de kb. ennyire futotta a városnézésből.

A következő kép, nem a szelfi kedvéért (pedig de), hanem a háttér miatt. A látogató nem is gondolná, hogy a nyitás előtt néhány órával, még létrák, raklapok, flakonok, rongyok, szerszámok, hulladékanyagok minden mennyiségben a legkülönbözőbb helyeken. Itt még a megrendelőt vártuk, aki kézipoggyászként a repülőgépen hozta magával a stand habbetűit. Ő csak a habbetűt.

hatter.jpg

 A következő kép, már München. Az egyik cég tábláján ez a fiatal hölgynek látszó valaki, akit a kép alapján kb. 130 cm magasnak tudok elképzelni, a karjai viszont simán leérnek a sípcsontjáig.

olasz.jpg

 A következő képen látható nő volt látható mindenütt ezen a kék standon, aki az egy tenyerével simán betakarja az egész arcát, és a zsemlével töri a fogai közé a lyukat valószínűleg, mert nem férhet el a többi része a szája és a fogai előtt.

lany.jpg

 Az alábbi kép pedig már München. A kamion oldalán lévő print grafikusa is dolgozott, nem csak a fotós. A táj és a kamion sosem találkoztak valójában. 

kamion.jpg

 Hogy csak pár példát hozzak. Az a két barna folt a kerítés előtt egy tehén klónozva. A kerítés és a fák is ismétlik önmagukat. A kamion orránál lévő ágak, meg zöld kupacok is kísértetiesen hasonlítanak. És persze, izgalmas a vezetőfülke üvege, az árnyékok. És...

kamion01.jpg

 Ezek olyan érdekes részletek voltak számomra, mivel sokat foglalkozom (szinte állandóan) képekkel, látvánnyal. 

De, hogy ne csak negatív példát hozzak. Volt egy stand, ez rögtön megtetszett. Látványos volt, különbözött, összhangban volt. Csak az a térbe elhelyezett (desszertcsomagoláshoz is el tudnám képzelni ezt a formát), a fotelt körülvevő váz a printekkel nagyon hatásos volt. Tetszett.

Most gyorsan rákerestem a honlapjukra is. Hát... nagyon érdemes megnézni azt is: Callebaut (KATT)

stand01.jpg

 

stand.jpg

 Ez volt a másik, ami rögtön megragadta a figyelmemet. A céget már nem jegyeztem meg, pedig megnéztem kik ők. Ez a "pixeles" dekoráció már messziről hívogatott.

pohar.jpg

 Műanyag poharakból. Ha jól emlékszem, valami ilyesmivel foglalkozott a cég.

pohar01.jpg

A vásárokon nem fotóztam többet. Időm sem volt rá, meg érthető okokból nem is vették jó néven a fotózást.

Végül kicsit visszaugorva még a franfurti plázába. Ott láttam ezt az étterem díszletet. Mellette az a "fa" is hozzátartozik és a "váz" feelinget hozza a mobilos app-jukat hirdető reklámtáblájuk is.

plaza.jpg

 

--------------------

A LÁTSZOL Facebook oldalán találsz még érdekes dolgokat.

Nézd meg:  Látszol Facebook

És az Instagramon isLátszol Csak a több kép miatt.

Gondolkodj képekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr6114215129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása