gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Tanulhatunk a World of Warcraft játék promo videójából is

2018. november 22. - BartiMagdolna

Miért hozok ide játékot példának?

Legtöbbször rajzolt, animáció példákat hozok itt "valós világban" játszódó filmek helyett. Ennek egyszerű oka van. A megszokott világunkban forgatott filmképek nehezebben értelmezhetőek. Nagyon hasonlítanak a hétköznapi világunkra, és túl sok az információ. Nehezebb elvonatkoztatni.

A játékgrafikák, animációs filmek sokszor jó példák arra, hogy milyen hatást milyen eszközzel, képalkotással, színvilággal, kompozícióval lehet elérni. Ráadásul mutatják az éppen aktuális trendeket is sokszor.

Ez nem azt jelenti, hogy most mindenki ilyen képeket készítsen vagy csináltasson a honlapjára, mint amit ebben a videóban lát. Hanem azt, hogy érdemes megnézni egy-egy képfelépítést (hogy vannak benne tömegek, irányok, sötét-fény, nagyobb-kisebb, éles-életlen, arányok, stb.)

 

 --------------------

A LÁTSZOL Facebook oldalán találsz még érdekes dolgokat.

Nézd meg:  Látszol Facebook

És az Instagramon isLátszol Csak a több kép miatt.

Gondolkodj képekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr7614143559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása