gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Látszol

2018. március 10. - BartiMagdolna

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#bloghu

Barti Magdolna (Látszol) (@barti_magdolna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha akarod, ha nem, teljesen mindegy, látszol. Vizuális művészként sok kiállításon megfordulok. Van, hogy rendezőként vagy kiállítóként, de olyan is van, hogy csak nézőként. Fotózom és fotóznak. Láttatok és látszom. Láttatni sokkal könnyebb. De LÁTSZANI, na az a valami!

Gondolj bele, akkor is látszol, ha rózsamintás paplanhuzatot húzol magadra, és két vágott lyukon nézel kifelé! Ettől még nem lettél láthatatlan. Csak kicsit furán nézel ki. A környezeted azonban, ehhez a kinézethez viszonyul majd első pillanatban. Ami lehet, hogy az utolsót is jelenti sok találkozás esetében.

Szóval, hogy mit találsz itt ha erre jársz? Némi segítséget, gondolkodást, alapokat a látvány, a képek, a megjelenés kialakításához. Ehhez némi elmélet, és sok gyakorlati példa lesz, nem csak az én tollamból. És még sok-sok egyéb.

Hogy az első pillanatot továbbiak is kövessék.

 ---------------------------------------------

Kövess az Instagramon is: Látszol

 

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr4313728794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása