gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Miért így? (még a bemutatkozáshoz)

2018. március 16. - BartiMagdolna

Miért így fogalmazok, írok? Ez egy vicc?

Nos, nem vicc, bár a humor, mint eszköz, sokszor hatásos.

Inkább tapasztalatnak mondanám. Ha elkezdesz olvasni, nem csak egyszer-kétszer jársz erre, láthatod, hogy egyszerű, hétköznapi nyelven írok, fogalmazok.

Miért? Nekem ez vált be. Ez itt nem doktori disszertáció. Nem szakmai "ki mit tud". Sokfélét tanítottam már különböző embereknek, 6-70 éves korosztály között elég nagy szórással. Több éves csoportvezetői munkám során is hasonló tapasztalatokat szereztem.

Szóval, a hétköznapi nyelv, életszagú példák mindig eredményesebbnek bizonyultak. Ezért, itt minden egyszerű(nek tűnő), könnyen emészthető. Aki szeretné, magáévá teheti a képekben való gondolkodás alapjait. Ez pedig segíthet az induló vállalkozások kommunikációjának megfogalmazásában, vagy a haladóbbaknak, hogy meg tudják pontosan fogalmazni, az elképzeléseiket, egy külsős fotós, grafikus, "kreatív" felé.

És, hogy miért írtam azt, hogy egyszerűnek tűnő? Mert, ha megtanultad a képi nyelv alapjait, elkezdesz képekkel (formák, színek, fények, árnyékok st.) gondolkodni, ez együtt fog élni a marketingeddel, egyéb kommunikációddal, termékfejlesztéseddel, ...az egész életeddel.

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr7613740598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása