gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Pókember: Irány a Pókverzum!

2018. december 20. - BartiMagdolna

 Ez most egy ilyen mozis időszak. Hétvégén a Pókembert néztük meg.

Ez a Trailer volt az egyik kedvcsináló. Ahogy a moziban körbenéztem és végignéztem a közönségen sokak számára ez volt. Nem erre számítottunk. Igaz, a karika 12-es, és ez nem véletlenül van, de talán lehetne egy kicsit magasabb is, mondjuk 14 (ilyen viszont nincs). Nem is annyira  a cselekmény miatt, bár vannak erőszakosabb jelenetek benne (úgyhogy lehet, hogy mégis). Hanem a sztori miatt. Hosszú, sokszor már unalmas, egy gyerek számára mindenképp. Ez az előzetes pedig a cukorkákat mutatja a filmből, ami félre viheti az embert.

De, a kicsit nagyobbaknak, és/vagy a szakma iránt érdeklődőknek mindenképp ajánlanám. Jó, van a szokásos: rohanós, üvöltős stílus. A rajzos megoldások viszont, ahogy a képregényt és az animációt ötvözik nagyon tetszettek. Megjelent a múlt a jelen és a jövőre utalás is a filmben. A szemfülesebbek már felfedezhetik a jövő évi szín és képmegoldási "trendet" is az idei mellett.  (Bár a trendekkel mindig okosan kell bánni, szerintem.) Szakmai szempontból nagyon tetszett, feltöltött és elgondolkodtatott.

Az apró humorok is jók, amik inkább felnőttek számára érthetőek. Érdekes élmény volt a gyerekkorom képregény élményeit, rajongását újraélni, így felnőtt fejjel.

És persze nem felejtkezhetünk el a nemrég elhunyt Stan Lee-ről sem. Ennek a világnak a megálmodójáról. A mögöttünk lévő sorban 3 srác ült, akik kimondottan azért jöttek, hogy őt is felfedezhessék a rajzolt karakterek között.

Szóval, kisgyerekkel inkább ne, hacsak nem ő is nagy rajongó. Viszont, ha téged gyerekfejjel érdekelt ez a világ, és te is hős akartál lenni, ne szégyelld magad, ülj be és nézd meg!

----------------

Gondolkodj képekben!

Gyere és kövesd az Instagram oldalamat is: Barti Magdolna (Látszol) Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr1014495816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása