gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Nem bírok magammal...

2018. március 17. - BartiMagdolna

Napok óta nem bírom kiverni a fejemből ezt a reklámfilmet. Imádom. Persze, ez ízlés kérdése is, de...! Miről is szól ez a blog? A vizuális kommunikációról. És a Cartier nevű cég, aki luxusékszereket értékesít bevállalta ezt a filmet, és az ilyen művészi jellegű kommunikációt. Jó, tudom, egy ilyen film elkészítését kevesen engedhetik meg maguknak több okból kifolyólag is, de tanulni azért lehet belőle.

Szóval, ha eddig csak olvastál és még nem nézted meg a filmet, kicsit súgok... Figyeld, mivel indít. Az első képeket. Hallgasd! Fontos. Lásd meg a szimbólumokat! Egyet elárulok: sárkány. De tele van szimbólumokkal a film. Hányat tudsz megszámolni? És a fények használata, te jó ég! Imádom. (A fény az egyik gyengém.) De, ami még nagyon fontos, a termékmegjelenítés. Figyelted, hányszor jelenik meg, különböző helyeken? Egyiknél sem volt odaírva, hogy AKCIÓ most 3 fillér.

Na, ez! Ez is egyfajta kommunikáció.

Érdemes megnézni a honlapjukat is, nem csak a megtervezett kinézet miatt, de a gondolat és terméktársítások miatt is: Cartier

És most megnézem újra a filmet teljes képernyőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr9713745024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása