gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Amikor a medve hozza a nyulat

avagy POM-BÄR a CHIO-tól?

2018. április 15. - BartiMagdolna

Gondoltam, hozok ide egy olyan terméket, amivel bárki találkozhat akár minden nap.

POM-BÄR

Tudom, tudom, már elmúlt Húsvét, de ezt a zacskó chipset még előtte vettük, és el is tettem akkor a csomagolást. Most gyorsan lefotóztam, hogy végre bejegyzés születhessen belőle.

pombar.jpg

Aki szeret rágcsálni, gyereke vagy unokája van, biztosan találkozott már ezzel a termékkel. Azt gondolom, elég széles ez a kör.

Egy kis érdekesség a cégről.

Mit gondolsz, melyik cég forgalmazza ezt. A CHIO. - vágnák rá sokan a választ, gondolkodás nélkül. De ez nem igaz. A cég neve:Intersnack Group's.

Hogy honnan jött a CHIO?

A ma már 30 országban elérhető, Chio Chips, 1962-ben indult útjára az Opel család által. (Ismerős a név?) A Chio a családtagok nevének kezdőbetűiből állt össze: Carlo, Heinz and Irmgard von Opel. A gyárat és márkát 1977-ben vette meg az Intersnack. (forrás: Intersnack.com)

De térjünk vissza a fenti képhez. Mit látunk rajta rögtön?

Chio és POM-BÄR. A figurából már korábbról tudjuk, hogy gyerekeknek szól. De, valami furcsa most. A csomagolás alapszíne nem a megszokott piros, hanem zöld. Hiszen tavasz van! Fű és virágok. Na de, hogy még aktuálisabb legyen, mit tettek rá ezen kívül? Nyulat. Húsvét. A benne lévő chips is nyúl alakú, ami ha nem lenne elég felismerhető, még az elsőt a sorban meg is rajzolták mosolygósra. A medve kezében és lábánál festett tojások. És a POM-BÄR felirat alatt is egy plusz felirat: BUNNIES. A medve, befelé halad a csomagoláson és a chipsekre irányítja a figyelmet, mintegy bemutatva azokat (ennek a megoldása változott valamennyit az évek során). És, ami még nagyon fontos elem, hogy rá van írva a következő: Limited Edition, tehát nem lesz elérhető a végtelenségig. Meg persze, szerepelnek rajta elöl és hátul egyaránt a kötelező dolgok, feliratok.

Ehhez hasonló megoldású POM-BÄR-t találtam ebben a régebbi cseh reklámban is:

További "Brand és Termékek" a cégtől országokra bontva a honlapjukon pár mondatban, amit érdekes lehet megnézni: Intersnack.com

-----------------------------

Gondolkodj képekben!

Kövess a Facebookon is: Látszol és az Instagramon is: Látszol

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr3113831580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása