gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Hattyu (Cukrászati Gyár) díszdoboz

2019. május 16. - BartiMagdolna

Egyrészt, imádom az édességet, másrészt a szép dobozokat, és a legnagyobb gyengém a papír. Ha ehhez még valamilyen grafika is társul, az már maga a gyönyörűség. Ebben az esetben mindegyik elmondható. Bár az édességről már csak említést tehetek itt (szerencsére). Egy díszdoboz valamikor a '60-as évekből.

Egyébként érdemes a mai grafikai trenddel összehasonlítani a doboz tetején lévő figurákat.

És egy kis Híradó részlet abból az időszakból:

Korábban is szerepelt itt egy desszertes doboz 1967-ből. Itt tudod megnézni: L'AMOUR dessert különlegesség (KATT)

----------

Van még egy apróság: Itt az oldalon látszik a hozzá tartozó Látszol Facebook oldal ablaka, ha görgetsz benne, láthatod, hogy ott megint osztok meg a témához kapcsolódó linkeket másoktól.

Legutóbb például Donnie Yen környezetszennyezére reagáló, figyelemfelhívó videóját. Ezt nem a téma miatt osztottam meg elsősorban, bár nagyon fontos az is, hanem a megoldása miatt, a feeling miatt, azért mert nagyon passzol az ő karakteréhez, márkájához.Nem valami sablonos megoldás.

----------

És tudod...

Gondolkodj képekben!

Gyere és kövesd az Instagram oldalamat is: Barti Magdolna (Látszol) Instagram 

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr2114801460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása