gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Szerelem második látásra

2019. július 11. - BartiMagdolna

Megnéztem a Szerelem második látásra című filmet. Egyszerűen jó a film. Sokkal több, mint amit a trailer mutat. Az előzetes alapján egy kis lötyögős szórakozásra számítottam és kellemesen csalódtam. A film tele van érzelmekkel, így egy randi mellé tökéletes lehet. Félix (akit Benjamin Lavernhe alakít) a jó barát, tökéletes színfolt. Nélküle csak egy szerelmi szál lenne az egész, de vele együtt még humoros is, ami sokat dob a történet menetén.

Egy érzelmekkel teli kikapcsolódás, humorral fűszerezve.

Most azon gondolkodom, hogy van e olyan rész, amit kiemelnék belőle, ami igazán megragadott és amit elmondhatok anélkül, hogy spoilerezném a poénokat? Nos, van egy dolog, ami tulajdonképpen két jelenetben jelenik meg nagyon erősen. A művészi és a hétköznapi élet találkozása, egybefonódása. Az, hogy hogyan lesz egy alkotás része az alkotó hétköznapi érzelme, élete. Persze, ez nem állandó és nem általános érvényű dolog, de óhatatlanul is előfordul. Az egyik ilyen jelenet a Raphael által írt könyv befejezése, ahogy lezárja a történetet. A másik ilyen rész pedig Olivia egyik fellépése, ami a film vége felé látható. Ez az a két katarzis, ami...

De, hogy mi is pontosan? Nézzétek meg ti magatok! :)

  

---------

SZERELEM MÁSODIK LÁTÁSRA

Eredeti cím: MON INCONNUE

francia, szinkronizált, romantikus vígjáték, 117 perc
Rendező: Hugo Gélin (Derült égből apu)

Főszereplők:

Raphaël Ramisse / Zoltan - François Civil
Olivia Marigny / Shadow - Joséphine Japy

Gabrielle - Edith Scob
Félix / Gumpar - Benjamin Lavernhe

Rendező: Hugo Gélin
Forgatókönyvíró: Hugo Gélin, Igor Gotesman, Benjamin Parent
Producer: Laetitia Galitzine, Hugo Gélin
Operatőr: Nicolas Massart
Vágó: Virginie Bruant

Bemutató: 2019. július 11.
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott

Raphael és Olivia első találkozása a gimiben szerelem volt első látásra. 10 év boldog házasság és sikeres írói karrier mellett Raphael élete tökéletes; legalábbis ő így gondolja.
Önmaga sikerességétől megrészegülve észre sem veszi, mennyire elhanyagolja feleségét.
Egy viharos estén a probléma felszínre kerül és veszekedésbe torkollik. Másnap reggel Raphael egy párhuzamos világban ébred, amelyben ő egy nőtlen középiskolai tanár átlagos életét éli, a híres és gazdag Olivia pedig nem is ismeri őt. Vajon sikerül-e másodszor is meghódítania imádott szerelmét?

----------

Gondolkodj képekben!

Gyere és kövesd az Instagram oldalamat is: Barti Magdolna (Látszol) Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr2014928250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása