gondolkodj képekben

L á t s z o l

L á t s z o l

Október 4. az állatok világnapja

2019. október 03. - BartiMagdolna

"Firenzében, egy 1931-ben tartott környezetvédelmi konferencia keretén belül merült fel először az Állatok Világnapjának (World Animal Day) gondolata. Az október 4. pedig azért lett a kiválasztott nap, mert ez Assisi Szent Ferenc halálának napja, egyúttal emléknapja is. Ez a nap tisztelgés az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc előtt, aki már a 13. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen. 

Az állatok világnapjának alapelve, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat. Az ünnep célja, hogy az ember és állat közötti barátságot erősítse, valamint felhívja a figyelmet az együttélés fontosságára." (Forrás: WWF.hu oldala)

Ennek szellemében ajánlanám figyelmetekbe a következő oldalt:

07_barti_magdolna_logo.jpg

"Szeretnénk ennek az oldalnak a segítségével bemutatni egy-egy menhelyen élő, gazdára váró állatot. Nagyon sokan várnak az igazi gazdára, az igazi családra évekig, sokszor teljesen reménytelenül. Mivel ők nem tudnak szelfiket készíteni és profi bemutatkozó szöveget gyártani magukról, ezért segítségül hívunk népszerű és elismert művészeket, akikkel megpróbáljuk szabadidőnkben felkeresni néhányukat, és kicsit bemutatni a karakterüket, személyiségüket. Nyilván nem jutunk el mindenhova, de igyekszünk a lehető legtöbb állatnak esélyt adni arra, hogy kikerüljön a menhelyről."

Aki kíváncsi rájuk és szeretne maga mellé egy négylábú társat, itt nézelődjön: Takeaway Dogs Facebook

 Aki pedig segíteni is szeretne, akár vloggerként vagy más módon, itt olvashat róla, hogy hogyan: Takeaway Dogs honlap

És, hogy a végére se maradjunk kép nélkül, egy válogatást hoztam korábbi munkáimból, persze témához kapcsolódóan:

-------

És...

Gondolkodj képekben!

Gyere és kövesd az Instagram oldalamat is: Barti Magdolna (Látszol) Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://latszol.blog.hu/api/trackback/id/tr415189872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása